UPC a introdus postul de serial si filme Epic Drama in grila

0
249
Epic Drama HD

Epic Drama HD

Din data de 12 Iunie 2018, providerul de internet si televiziune UPC a introdus postul de seriale si filme Epic Drama in grila lor.

In aceasta vara Epic Drama va noi productii in grila lor ca si cum ar fi:

– Tannbach, serialul care spune povestea oraşului cu acelaşi nume, prins între comunism şi democraţie, în perioada care a urmat celui de-al Doilea Război Mondial şi până la construirea zidului Berlinului.

– Dinastia Tudorilor prezintă domnia unuia dintre cei mai cunoscuţi monarhi din istorie, Henric al VIII-lea, dar şi viaţa sa tumultoasă.

Noua Colecţie va intra pe post din luna iulie. Acesta spune o poveste despre succes şi preţul acestuia, într-o perioadă foarte importantă pentru istoria Franţei. Un imperiu al modei ia naştere în Paris, în anul 1947, chiar atunci când oraşul îşi revine după încercările războiului.

– X Company urmăreşte poveştile a cinci tineri recruţi ce vor deveni agenţi în lumea periculoasă a spionajului şi operaţiunilor secrete din cel de-al Doilea Război Mondial.

Sa speram ca acest post tv va fi preluat si de cei de la DIGI desi nu prea cred ca va fi cat de curand dar traim cu gandul ca odata si odata va fi preluat si de ei, dar foarte greu pentru ei nu ii prea mare interes de aceea DIGI is mai buni la internet decat la televiziune pentru ca nu prea ai ce sa vezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.